Shopping

Besøger du Alicante, kan det godt betale sig at tage den store pengepung med. I byen finder du mange af de store, internationale kæder og også masser af smukke kjoler fra lokale designere.

I den store shoppinggade Avenida Maisonnave finder du de store kædebutikker, Zara, Intermissimi, Mango og Stradivarius, og her finder du også hele to af stormagasinerne El Corte Inglés. Det første, ved Avenida Federico Soto, sælger blandt andet elektronik og boligudstyr, mens du i det andet finder tøj, parfume og et stort gourmet-supermarked.

I området fra Avenida Maisonnave og ned mod havnen byder Alicante også på mange små gader, hvor du kan finde lokalt kunsthåndværk, sko og tøj.

Calle San Francisco, også kendt som Paddehattegaden, gemmer også på mange, fine butikker.

Kan du ikke få shopping nok, findes der også to store shoppingcentre i Alicante, Gran Via og Plaza Mar 2, begge i den nordlige del af byen. Her finder du alle de kendte mærker, H&M, Levi’s, Massimo Dutti, Bershka, Mango, Zara og Tommy Hilfiger.

Mange butikker har åbent til klokken 20-21, med en siesta midt på dagen. Lørdag er der lukket om aftenen, og de fleste butikker, undtagen de helt store, har helt lukket om søndagen.