Lejligheden

Lejligheden ligger i Juan XXIII, et kvarter i den nordøstlige udkant af Alicante. Området er måske ikke specielt spændende, men det er nemt at komme med offentlig transport til det pulserende centrum, de indbydende strande, marinaen med de store lystyachts, samt til lufthavnen.

Det tager ca. 45 minutter at gå ned til centrum, så tag Google Maps i hånden og gå ned til centrum og tag evt. en taxa tilbage. Det koster ca. 10 € at køre fra stranden til lejligheden.

Lejligheden ligger på 2. sal og den er på 78 m2  og der er sovepladser til seks voksne. Lejligheden indeholder en stue med direkte adgang til en altan, tre værelser, et toilet/bad, samt køkken med komfur, ovn, køle/fryseskab, Mokkamaster, el-kedel, mikrobølgeovn, minihakker, blender og vaskemaskine.

Der er desuden installeret en varmepumpe i stuen, som kan køle ned om sommeren og varme op om vinteren.

Der er fem røgalarmer i lejligheden rundt omkring i lejligheden.

Lejligheden ligger tæt på et busstoppested (100 m) og et større supermarked (800 m.). Der ligger også to små og meget lokale tapasbarer og et apotek lige overfor lejligheden.

Stuen

Stuen har en tre-personers sofa, et lille todelt sofabord, to lænestole, en fodskammel og et spisebord til fire personer. Spisebordet kan trækkes ud, så man kan sætte to ekstra stole til, og dermed sidde seks personer ved bordet.

Der er et tv-bord med er 40" smart-tv, som har Chromecast/Google TV. Der er dog ikke wi-fi i lejligheden, så man skal bruge er mobilt hotspot, for at kunne benytte Chromecast'en. Der er også tilslutte en Blue-ray afspiller. På det lille vitrineskab i stuen står en Bluetooth højtaler. Den har indbyggede batterier, så den er "mobil" og kan bruges andre steder i lejligheden uden man skal flytte opladeren.

Fra stuen er der via en skydedør adgang til lukket altanen, hvor der er to "liggestole" og to små borde. Altanen har skydevinduer, som kan åbnes, samt en markise, som kan rulles ned foran vinduerne. Markisen skærmer godt for morgen/formiddagssolen i de varme måneder.

Der er monteret en ny (2020) lydsvag Mitsubishi varmepumpe i stuen, som har automatikfunktioner, samt timerfunktioner. Varmepumpen kan bruges til at køle ned eller varme op afhængig af årstiden.

Master bedroom

Lejlighedens master bedroom har en dobbeltseng (160 cm x 200 cm) og to sengeborde med bordlamper. Der er en fjernbetjent ventilator med loftlampe i loftet samt et indbygget klædeskab.

Melonværelset

"Melonværelset" (navngivet efter farven på den ene væg) har to enkeltsenge (90 cm x 200 cm) og sengeborde med bordlamper. Der er en fjernbetjent ventilator med loftlampe i loftet samt et indbygget klædeskab med spejl i dørene. Der er også et strygebræt, et strygejern en høj barnestol i klædeskabet.

Fra vinduet er der adgang til en markise, som er så bred, at den kan også dækker vinduet i det lille værelse. Markisen til de to værelser "betjenes" altså fra "Melonværelset". Markisen er god til at dæmpe varmen fra eftermiddags- og aftensolen.

Det lille værelse

Det mindste værelse har også to enkeltsenge (90 cm x 200 cm), en manuelt betjent ventilator med indbygget lys samt en kommode og et spejl. Klædeskabet i dette værelse bruger vi til vores private ting, og det er derfor aflåst.

Køkkenet

I køkkenet er der et nyt (2021) keramisk el-komfur, en el-ovn, nyt (2019) køleskab med fryser, samt en ny (2019) vaskemaskine. Der er desuden en mikrobølgeovn, en Moccamaster, en kaffekværn, en el-kedel, en brødrister, en håndmikser og en køkkenvægt.

Fra køkkenvinduet er der adgang til en tørresnor, samt en markise, som er god til at dæmpe varmen fra eftermiddags- og aftensolen.

I køkkenet befinder lejlighedens rengøringsmidler sig også (inkl. støvsuger og gulvmoppe med spand).

I det ene køkkenskab er der nogle "nødrationer" i form af lidt vand, langtidsholdbar mælk, havregryn mm. som kan benyttes, hvis man ankommer på et tidspunkt, hvor supermarkedet har lukket og man har brug for noget at spise. Der ligger dog en del arabisk ejede butikker meget tæt på lejligheden og de har åbent stort set alle dage til langt ud på aftenen - men holder typisk siesta om eftermiddagen. 

Husets el-vandvarmer, automatsikringer, samt vandmåler og -afbryder befinder sig også i køkkenet.

Toilet & bad

Toilet og bad indeholder toilet og et badekar m. bruser, en håndvask på et lille toiletmøbel, hvor der ligger håndklæder i skabet, og så er der fire skuffer. Der er desuden en hårtørrer og et krøllejern, som er til fri afbenyttelse.

Se billeder af lejligheden her

Det er ikke tilladt at ryge eller at have husdyr i lejligheden!

Vi lejer kun ud til familie, venner og kollegaer